lørdag 31. januar 2015

Usikker på farger og litt ny lærdom

Etter forrige innlegg ble jeg brått usikker på fargene til nancykofta. Fargene er ikke helt som på bildene, litt roligere. Den fargen jeg er usikker på er den bringebærrøde. Lurer på om dem rett og slett kræsjer med lilla, lilla og rød passer jo egentlig ikke sammen. Vurderer å bytte den ut med en grå farge. Skal ta meg en tur på Bundingen i ettermiddag og se hva de har.

I påvente av nye farger til kofta fant jeg ut at jeg endelig skulle prøve og lære meg magic loop med to sokker på pinnen. Har i noen måneder strikket en sokk på magic loop, to viste seg å være mye mer komplisert. Kanskje ekstra komplisert når mønsteret er lagt opp til 4 pinner.. Men føler jeg har kontroll, og ser dette er mye mer effektivt for min del, enn 4 pinner. Jeg hater å begynne på arm, vott eller sokk nr 2,så da er dette perfekt. Synes det var veldig knotete etter opplukk av masker etter hælfelling, lurer litt på om det er lurere løsninger det ute for akkurat det..
Strikker A good nights work, et gratismønster fra Bitta Mikkelborg jeg fant under filene hennes på Facebookgruppen hennes. Har en forkjærlighet for ankelsokker både pga at jeg slipper å strikke så lang legg (er ikke der jeg fryser uansett) og fordi de rett og slett et fine!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar